Yükleniyoru Devre Dışı Bırak

ÖĞRENCİLERİMİZ KARNELERİNİ ALDILAR.

Yoğun geçen bir yılın ardından, öğrencilerimiz karnelerini alarak tatile çıkmanın heyecanını yaşadılar.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna gelindi. Tüm Türkiye’de yaşandığı gibi Tarsus Bilge Koleji’nde de karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerimiz karne almanın mutluluğunu yaşarken başarılı öğrencilerde takdir ve onur belgesi almanın gururunu ayrı yaşadı.

Karne Töreninde konuşma yapan Kurucu Temsilcisi Özgül ÖZÇELİKÇİ, Tarsus Bilge Koleji' nin yıl içinde yapmış olduğu faaliyetlerden bahsederek, her branş ve dalda resmi ve özel okullar arasında en etkin ve her zaman zirvede olduklarını dile getirdi. LGS 2022' de okulumuzdan 61 öğrenciden 43 öğrencimizin Türkiye' nin önde gelen okullarına veya Devlet Fen Liselerine gidebilecek başarı elde ettiklerini ve bu durumdan gurur duyduklarını belirtti. Konuşmaların ardından ortaokulda 4 yıl süre ile okul birincisi olan 8.sınıf öğrencilerimize İdareciler ve öğretmeler tarafında madalya takdim edilerek, okul kütüğüne isimlerini çaktılar.

Öğrencilerimiz karnelerini sınıf öğretmenlerinin elinden alırken öğrencilerin yanında aileleri de destek amacıyla hazır bulundu. Karnelerini alan öğrenciler İstiklal Marşının okunmasının ardından yaz tatiline start verdiler.

Etiketler: tarsus bilge koleji, karne heyecanı

Örnek Resim