Yükleniyoru Devre Dışı Bırak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Okulumuz Spor Kompleksinde büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, velilerimizin ve Protokol misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Bandosu eşliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Okul Müdürü Özgül ÖZÇELİKÇİ’nin konuşmasıyla devam etti. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ulusal egemenliğinin tapusu niteliğindeki TBMM’nin açılış gününün Devletimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edilmesinin önemine vurgu yapan ÖZÇELİKÇİ konuşmasında “Atatürk’ün çocuk bayramı olarak kutlanmasını istediği bu özel günü kutlamanın, onurunu, gururunu, mutluluğunu yaşamaktayız” sözleriyle devam etti.

Bilge Koleji Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerin şiirler okuduğu, şarkılar söylediği, dans ettiği törende, tüm öğrenciler aktif rol üstlendi. Öğrencilerin coşkusu öğretmenleri ve velileri heyecanlandırdı. Bilge Koleji öğrencileri Atatürk’ün onlara armağan ettiği bu bayramı gurur ve mutlulukla kutladı.

Etiketler: bilge koleji, 23 nisan

Örnek Resim