Yükleniyoru Devre Dışı Bırak

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlkokul Veli Toplantısı

Tarsus Bilge Koleji, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. veli toplantısı ilkokul 1, 2, 3, ve 4.sınıf öğrencilerinin velilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Okulumuz konferans salonunda Kurucu Temsilcimiz Özgül ÖZÇELİKÇİ'nin konuşması ile başlayan toplantımız Veli Bilgilendirme Sistemi EYOTEK program tanıtımı ile devam etti.

Veliler, Tarsus Bilge Koleji ilkokul sınıflarında sınıf ve branş öğretmenleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda öğretmenler, velilere derslerin işlenişi, öğretim stratejileri, okul ve sınıf kuralları gibi konular da bilgi verdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantı da öğrenci velileri sınıf ve branş öğretmenleri ile dersler ve işleyiş hakkın da detaylı bilgi alma fırsatı buldu.

Etiketler:

Örnek Resim